MrBEST Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 a wiec zakupiłem se Zdania lekko nieczytelne. Pisz w naszym języku. Posty nie na temat wywaliłem. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Świstak co widzisz złego w tym temacie ? Kolega ma problem a w odpowiedzi dostaje tylko post nic nie wnoszący do tematu...więc kto tu śmieci ?... Wracając do tematu tej baterii tam nie zmieścisz bo to fizycznie niemożliwe. Do tej giwerki wchodzi bateria 8,4v 600mah. Quote Link to post Share on other sites
MrBEST Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 poprostu mam naglącom Quote Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Pozostaje ci wyprowadzenie kabelków z baterią na zewnątrz giwerki...lub wymiana baterii na typ mini Quote Link to post Share on other sites
MrBEST Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 MAXYMALNE DZIEKI MAM MINI I ZAUWAŻYŁEM ZE NIE STARCZA I DLATEGO SE O KANT DUPY POTŁUC DZIĘKI WIELKIE:} Nie pisz dużymi literami. W internecie to oznacza KRZYK. Quote Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 heya. A ja bym nie pozbywał się tej dużej baterii, tylko wyprowadził okablowanie na zewnątrz i dał jakiś pokrowiec na kolbę, przyczepiany z boku. Jak ładownica na amunicję. pozdro, Rash. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Panie Bestio proszę na korepetycje z polskiego i netykiety, gdyż jeżeli nawet mnie drażnią twoje posty to jest źle. Bardzo źle... Wracając do topiku: kupiłeś zapewne http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=887 . Jak byk napisano, że replika wymaga modyfikacji. Jako, że google na szybko nic nie pokazał sugeruję zadzwonić/wysłać maila do machinegun by udzielili porady. (Do reszty: przecież wyraźnie napisał, że kupił do PSG1 a wy mu każecie na zewnątrz :) ) Quote Link to post Share on other sites
MrBEST Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 a no zakupiłem na machin gunie ale powiedizeli że do instalacji jest potrzebna modyfikacja o kturej pojęcia:( Żółta kartka już leci. Jeszcze raz proszę o używanie mowy naszej w sposób wskazujący na posiadanie szarych komórek. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Ja bym jeszcze zwrócił uwage by w tego typu tematach udzielać jak najwięcej informacji np link do zakupionej baterii.Pomysł z wyprowadzeniem zasilania na zewnątrz miałby sens przy pakiecie 10,8v o zwykłym kształcie lecz przy tym ''customie'' raczej nie wchodzi w gre. Zapewne da sie ją upchać wycinając przegrody w kolbie aby wcisnąć w to miejsce tą podłużną część akumulatorka...na szczegóły zapewne trzeba będzie poczekać aż zauważy ten temat ktoś kto posiada PSG1 z zainstalowaną tego typu baterią. Pozdrawiam Zamrok Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Mam dzis dobry dzien... możę cpś pomoge: http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/p...tom_battery.htm (po 2 minutach z google.pl :) ) Jest jeszcze kupa innych linków, a baterie 1500mAh 10.8V (http://www.uncompany.com/images/Battery-1500mAh-10.8v-psg1_big.jpg) napewno da sie w środku zmieścić. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Ekhm... Cappuccino ten link znalazłem po minucie ;) tyle, że jest on całkowicie niepomocny. Chłopiec ma już baterie zakupioną i nie wie jak zmodyfikować guna by ja zmiescic ... Quote Link to post Share on other sites
misha Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Moze zrob SE takie cos ?? Najwyzej jak ta bateria niebedzie ksztaltna to zmien jej wyglad, tzn tu cos przyklej, tam cos dodaj. off topic: w mojej miejscowosci, jak i w sasiednich miejscowosciach wyraz SE jak i naglącom jest normalny, niewiem czego sie pan moderator czepia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts