Thompson1234 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Witam. Posiadam RK-02 boyi i mam pytanie: Czy luneta PSO-1 będzie pasowała do tej broni (tzn. czy luneta będzie "równo z lufą" bo w SWD po zaczepieniu montażu z AK i "zwykłej" lunety luneta była ok 0.5 cm w prawo). Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Nie wiem jak oryginalne pso-1(ponoć pasuje, ale głowy nie dam), ale chińską kopię nie da się w ogóle założyć. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Kopia pasuje po modyfikacji, ale moim zdaniem nie opyla się. zbytnio utrudnia dostęp do batki. I za każdym zdjęciem trzeba na nowo zerować. Orginał pasuje, w niektórych przypadkach trza spodkładkować jaskółkę. Ogólnie lepiej zainwestować w: a) Orginał b) PK-A c) nową chińską kobrę, zlikwidowane wady starej. Edited May 11, 2012 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) A mi wydaje się, że będzie pasować, ale trzeba mieć tą część: Można ją wytrzasnąć z nokto.info za 100zł, albo... z montażu MTK-83. Można sprowadzić podróbkę z Chin, stąd: Ebaybanned Wychodzi około 80zł. Masz i montaż, no i dolną część montażu PSO-1 do AK jednocześnie :) EDIT: Właśnie wpadłem na to, że kolejna możliwa konfiguracja to także niski montaż do SWD :D Edited June 1, 2012 by KreciKs Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts