Adik99 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Ile może kosztować taki karabin? http://allegro.pl/pistolet-karabin-na-kulki-gratis-i2326416188.html wiem że tym nie postrzelam, ale przyda mi się taki do mojego filmu, a nie chce przepłacić. Edited May 12, 2012 by Adik99 Quote Link to post Share on other sites
szewczyk Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 No za tą zabawkę chcą 45zł ja bym nie dał więcej niż 30 bo to jednak trochę tego plastiku musieli odlać a postrzelać z tego to nie postrzelasz. :) Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Kolega ma rację, po kilku strzałach padnie Produkt posiada Europejski Certyfikat Jakości i Bezpieczeństwa CEZabawka jest przeznaczona dla dzieci powyżej +3 roku życia Z tego co wiem to nasze repliki ni mają takich bajerów, albo się grubo mylę. Jak chcesz coś taniego to kup klamkę springową, albo shotguna. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Problem z zabawkowymi pistolecikami na kulki polega na tym, że wyglądają jak zabawkowe pistoleciki na kulki. Jeżeli to ma być film trochę wyższej kategorii niż "idiota na jutubie" to podejrzewam, że lokalna drużyna airsoftowa pożyczy do zdjęć replikę, w zamian na wymienienie w napisach czy czteropak :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts