Across321 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Cześć, posiadam maskę Stalker V2 od TMC. Czy będzie ona dobrze współgrać z okularkami ESS ICE ? Aktualnie posiadam Specsy i po dłuższym noszeniu maski odczuwam, spowodowany uciskającymi zausznikami okularów. Pozdr :) Quote Link to post Share on other sites
michalus1992 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Może nie jestem doswiadczony ale zauwazyłem że z maską lepiej współgrają gogle niz okulary. Maskę możesz podoginać tak żeby gogle pasowały np na osłone nosa itd i nosić gogle na masce. ale to tylko moja opinia :) . Za błędy wybaczcie ale staram sie pomóc nawet w stanie wskazujacym :D . Pozdrawiam Edited May 13, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Across,zielonapantera na allegro ma nową dostawę ess spec lands od 1 zł. Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Jeśli chodzi o gogle to też o nich myślałem ale... Parują bardziej od okularów, są dosyć duże, a ess lands od zelonejpantery są tylko w kolorze Piaskowym. Jedyne jaki by w grę w chodziły to bolle x800 ale nigdzie nie mogę ich po taniości znaleźć. A jeśli chodzi o ESS ICE używał ich ktoś razem z maską stalker V2 ? Jakie odczucia ? Pozdrawiam ;-) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Gogle i maska to nieparujące kombo. Wiem, bo korzystam ze stalkerki "uszatki" (bat?) i bolle X800. Nath a z kim się z ciekawości zapytam strzelasz, bo poza mną i Dizlem jeszcze nie widziałem żeby ktoś w Bacie ganiał. Arend Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts