RedViper Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Witam, chciałbym się tylko upewnić. Lepiej wybrać ASG/KWA LMT Defender czy KWA USA? Quote Link to post Share on other sites
Elric Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Jeśli chcesz się lansować to bierz KWA USA ale wewnętrznie jest to to samo. Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) To jedno i to samo zasadniczo :P. Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Oj, właściwie, to niektórzy inaczej mówią. Dlatego wolę się upewnić. Wiem, że różnią się oznaczeniami i kolorem body (od szarego wpadającego w niebieski do czarnego) ale również KWA USA jest bardziej rygorystyczne pod względem kontroli jakości. Jakby nie było, różnica w cenie jest duża (1100 - 1500zł). Cóż, sam sobie odpowiedziałem. Jednak jakby ktoś miał jakieś inne kwestie, to bardzo proszę o napisanie. Edited May 13, 2012 by RedViper Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Tak jak mówisz wszystkie różnice opierają się na wyglądzie zewnętrznym , ale jak mówiłem środek jest taki sam. Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Główną różnica są oznaczenia,a tak to jest to samo,więc po co przepłacać za troszkę farby :]. Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts