Blacha1989 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 mam dylemat też chce kupić Socom Gear - PWS M4 10" MK110 - Black. Ktoś napisał że ma 8mm łożyska, a producent podaje 7mm(teraz pytanie czy ślizgowe czy kulowe), mówicie że jak zaczne go przerabiać to sie rozpadnie (myślałem tu o wstawieniu sprężyny m130, bore up, łożysk(ale teraz nei wiem jakich), nie wiem jaka jest tam prowadnica sprężyny czy mozna ją wymienić czy nie koniecznie bo jest np. łozyskowana, tłok chciałem fulltech elementa. może ktoś cos poradzic, powiedzieć co o tym mysli, bo mam sieczke aktualnie w głowie przez to. Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Dysza ma 21,4mm w tych GB. Wstawienie krótszej jest lepsze bo przy większym rofie nie ma problemów z podawaniem kulek przy standardowej dyszy są. Blacha kto pisał że się rozpadnie ? Na pierwszej stronie masz napisane co i jak chyba trudne do przeczytania nie jest. Ludzie są już tak leniwi że nie chce się już im czytać tematu na dwie strony ... GB jest w pełni kompatybilny. Wszystko jest standardowe. Kupujesz wymieniasz i strzelasz dalej. Prowadnica jest metalowa. Kawałek metalu zero łożyskowania. Tłok elementa wsadź sobie w między książki a kup shs. Quote Link to post Share on other sites
embe Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Chce właśnie kupić sobie tą replike, tylko nie wiem jaka bateria bedzie pasować? Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Dedykowane do kolby SF ni-mh/cd. Lipo 2 listki 7,4v albo 3 listki 11,1v do 13m długości coś takiego Quote Link to post Share on other sites
Papiez89 Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Tylko czy stockowy GB wytrzyma Lipola 11,1 V? Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Tak mi wytrzymał :) i to na wymianie silnika na neodyma. Gb jest wzmacniany ile wytrzyma nie wiem. Przy minus 15 stopniach rof około 20 k/s :P i działa do dziś. Quote Link to post Share on other sites
MolodoY Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Witam, mam pytanie odnośnie magazynków tylko że do wersji MK110. Jakie najlepiej będą pasować tak abym nie musiał podtrzymywać maga :icon_question: :maniak_smutny: Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Mega odkop xD Mam pytanie co do tej repliki: http://www.specshop.pl/product_info.php?manufacturers_id=133&products_id=8860&name=Socom_Gear_-_PWS_M4_7%22_Diablo_-_TAN 1. Czy jest w ogóle sens kupować? 2. Czy części do tuningu są w miarę dostępne w Polsce? 3. Polimerowe body, to po prostu plastik, czy jednak coś dobrego? Dzięki za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 1. Poczytaj posty wyżej i sam sobie odpowiedz. 2. W środku jest standardowy gearbox V2 więc części są dostępne na każdym kroku. 3. Coś lepszego ;) Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 (edited) 1. Czyli komora, lufa, wszystkie części z gearboxa itp. to standard i można je na luzie dostać? 2. Czy jest w ogóle opcja, żeby zrobić tą replikę na strzelanki w lesie, tzn. dobra celność i skupienie na większy dystans. Czy tylko się sprawdzi dobrze w CQB? Edited January 2, 2015 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 To jest airsoft, nawet parasnajpę wykręcisz, to kwestia ile chcesz zainwestować. Quote Link to post Share on other sites
Punishment Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Odświeżam. Panowie jak się sprawują wasze PWS'y bo między innymi te repliki wpadły mi ostatnio w oko, a zastanawiam się czy warto przyoszczędzić na polimerowym body w stosunku do G&P czy King Arms na rzecz jakiegoś dodatku typu kolimator etc. Quote Link to post Share on other sites
KapralNowak Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Zastanawiam się nad tą repliką, jak wygląda tuning , dałoby rade podnieść jej fpsy do 420-450? chciałbym ją używać w lesie. Quote Link to post Share on other sites
Fear Factor Posted April 26, 2018 Report Share Posted April 26, 2018 Zastanawiam się nad tą repliką, jak wygląda tuning , dałoby rade podnieść jej fpsy do 420-450? chciałbym ją używać w lesie. Dać się da ale nie wiem czy jest sens biorąc pod uwagę tak krótką lufę. Nie wiem o który dokładnie model pytysz. Ja zamówiłem krótkiego Diablo typowo pod CQB więc będę bawił się w downgrade by wejść poniżej 350 fps no i wywalę przewody na nowe wraz z mosfetem. Na replikę czaję się już od kilku dobrych lat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts