Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

PWS Diablo M4 [SOCOM GEAR]

Recommended Posts

mam dylemat też chce kupić Socom Gear - PWS M4 10" MK110 - Black. Ktoś napisał że ma 8mm łożyska, a producent podaje 7mm(teraz pytanie czy ślizgowe czy kulowe), mówicie że jak zaczne go przerabiać to sie rozpadnie (myślałem tu o wstawieniu sprężyny m130, bore up, łożysk(ale teraz nei wiem jakich), nie wiem jaka jest tam prowadnica sprężyny czy mozna ją wymienić czy nie koniecznie bo jest np. łozyskowana, tłok chciałem fulltech elementa. może ktoś cos poradzic, powiedzieć co o tym mysli, bo mam sieczke aktualnie w głowie przez to.

Dysza ma 21,4mm w tych GB. Wstawienie krótszej jest lepsze bo przy większym rofie nie ma problemów z podawaniem kulek przy standardowej dyszy są.

Blacha kto pisał że się rozpadnie ? Na pierwszej stronie masz napisane co i jak chyba trudne do przeczytania nie jest. Ludzie są już tak leniwi że nie chce się już im czytać tematu na dwie strony ...

GB jest w pełni kompatybilny. Wszystko jest standardowe. Kupujesz wymieniasz i strzelasz dalej.

Prowadnica jest metalowa. Kawałek metalu zero łożyskowania. Tłok elementa wsadź sobie w między książki a kup shs.

• 1 year later...
  • 7 months later...

1. Czyli komora, lufa, wszystkie części z gearboxa itp. to standard i można je na luzie dostać?

2. Czy jest w ogóle opcja, żeby zrobić tą replikę na strzelanki w lesie, tzn. dobra celność i skupienie na większy dystans. Czy tylko się sprawdzi dobrze w CQB?

Edited by Mordecai
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...

Zastanawiam się nad tą repliką, jak wygląda tuning , dałoby rade podnieść jej fpsy do 420-450? chciałbym ją używać w lesie.

Dać się da ale nie wiem czy jest sens biorąc pod uwagę tak krótką lufę. Nie wiem o który dokładnie model pytysz. Ja zamówiłem krótkiego Diablo typowo pod CQB więc będę bawił się w downgrade by wejść poniżej 350 fps no i wywalę przewody na nowe wraz z mosfetem. Na replikę czaję się już od kilku dobrych lat.