Radula Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Witam Mam pytanie: Czy można zamontować lunetę do CM.028A? Nie mam jeszcze tej repliki a chcę ją kupić w bliższym czasie. Oczywiście chodzi mi o to czy będzie to opłacalne i skuteczne. (a nie jak mój kolega - Kolimator na taśmę klejącą) Z góry dziękuję za odpowiedź :wink: Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Dać się da. Tylko po co? Będzie z przodu strasznie no i jest zupełnie niepotrzebna. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nie ma jaskółeczki więc nie będzie ci się opłacało na chwycie przednim montowanie,lepiej zainwestuj te pieniądze w baterię nową albo lepszą gumkę HU. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Da się, będziesz jednak musiał dokupić szynę z montażem do AK. Na niego możesz dać także kolimator, który lepiej ci się przyda niż luneta. Luneta wydłuży i utrudni celowanie na bliskie odległości oraz do celu ruchomego, przyda się tylko do obserwacji, a z tą repliką będzie bardzo przeszkadzać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts