robu14 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Witam wszystkich ! Otóż sytuacja jest taka. Mam 6 magów firmy kings arms, i muszę dociskać 5 z nich, jeden działa bez niczego. Nie mam siły owijać taśmą 200 razy, wymieniłem zatrzask(bo należało to zrobić), mam nawet body KA( tak to z bolt catch'em- lans!!111). Szukałem na forum, czytałem gdzieś, że odkręcenie lufy zewnętrznej w lewą stronę coś daje, cóż spróbowałem i... tak zgadliście, nic. Oczywiście gdy dociskam to podają ładnie bez zarzutu, ale to jest męczące, a z taśmą też nigdy pewnym być nie można. Jakieś pomysły ? Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Sprzedaj KA i kup g&p , ja osobiście używam KA w mojej emce od KWA i magi wchodzą luźno. 2 z 5 magów też przy pierwszych 2 strzałach plują kulkami na 20 cm. G&p powinny być dobre bo będę ciaśniej wchodzić w gniazdo o ile wg będą wchodzić bo do mojej emki KWA magi od g&p się nie mieszczą o.OOO Quote Link to post Share on other sites
robu14 Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Tyle, że to jest emka od G&P tylko body zostało wymienione. Quote Link to post Share on other sites
3siek Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Koledze zdaje się chodziło o magazynki od G&P Quote Link to post Share on other sites
robu14 Posted May 17, 2012 Author Report Share Posted May 17, 2012 Aaaa :icon_biggrin: to mój błąd, nie zajarzyłem. Dzięki za sugestie Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Podklej gniazdo magazynka "miętkim" rzepem od strony spustu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts