Wujek Jar Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Witam, dopadła mnie prozaiczna sytuacja. Kupiłem M14 Cymy, wersja krótka - Socom. I nurtuje mnie jedna rzecz, mianowicie : tłumik płomienia. Nie wiem, jak go zdjąć/odkręcić, czy mógłby ktoś podpowiedzieć, co dalej z tym począć ? (Chciałem wstawić dłuższą lufę, i przykryć tłumikiem, a tu krach). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
vonHavel Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Na moje to lepiej znajdź kogoś, kto sprzedaje długie M14 na części i weź od niego lufę, będzie pasować. Tłumik ognia w SOCOMie był chyba stały. Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Tłumik w socomie wygląda inaczej z dołu powinneś mieć imbusa bodajże 1mm lub 1,5mm ale po zdjęciu nie ma jak wstawić tłumika dzwięku bo są tylko 3 rowki trzeba gwintować ewentualnie kupić lufe od wersji długiej. Quote Link to post Share on other sites
Wujek Jar Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 Dzięki ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts