fusi Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Witam serdecznie! Chciałbym się dowiedzieć, który "kałach" jest pod względem niezawodności, budowy i innych tego typów rzeczy jest najlepszy. Na oko wziąłem sobie pare replik: RK-01W, CM.048, CM.045, CM.028 oraz rozważam inne propozycję. Wszystkie repliki na które spoglądałem były używane więc wiem, że coś tam może być ale sprzedający powinien mi o tym powiedzieć. :D Kiedyś strzelałem się MP5 z J&G i działało wyśmienicie ale przestałem się strzelać i po przerwie chcę zostać "rusofilem". Powoli będę kompletował sprzęt itp. Bardzo chciałbym się dowiedzieć, które repliki polecacie z tych wymienionych oraz nie. Bardzo przydałyby mi się ich wady i zalety żeby wybrać najlepsze rozwiązanie. To chyba na tyle. Z góry dziękuje za przydatne odpowiedzi. Pozdrawiam fusi Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Cześć. Wszystkie repliki AK masz opisane w jednym dziale. Tematy o poszczególnych są dość obszerne. Pozdro :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Kolejny temat rzeka. Pytanie o AK pojawia się średnio raz w tygodniu, więc przeszukanie forum nie powinno być problemem. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Jeżeli się nie mylę to temat nie do tego działu a każda replika jest opisana i jest kilka tematów o nich. Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Witam serdecznie! Chciałbym się dowiedzieć, który "kałach" jest pod względem niezawodności, budowy i innych tego typów rzeczy jest najlepszy. Na oko wziąłem sobie pare replik: RK-01W, CM.048, CM.045, CM.028 oraz rozważam inne propozycję. Wszystkie repliki na które spoglądałem były używane więc wiem, że coś tam może być ale sprzedający powinien mi o tym powiedzieć. :D Kiedyś strzelałem się MP5 z J&G i działało wyśmienicie ale przestałem się strzelać i po przerwie chcę zostać "rusofilem". Powoli będę kompletował sprzęt itp. Bardzo chciałbym się dowiedzieć, które repliki polecacie z tych wymienionych oraz nie. Bardzo przydałyby mi się ich wady i zalety żeby wybrać najlepsze rozwiązanie. To chyba na tyle. Z góry dziękuje za przydatne odpowiedzi. Pozdrawiam fusi Z tych wymienionych polecam cm048 , ze względu na dobry gearbox z mocnym silnikiem oraz ze względu że ładnie wygląda ( mi tam się podoba ) . A wady ma takie , że stalowe ma tylko body , selektor , osłona spustu , piny i dekiel . Reszta gównolit (znal ) lub "alumanjum" :) . Edited May 22, 2012 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts