Olymp Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Witam Tak jak w temacie można by było pomyśleć że napisze artykuł dotyczący super-hiper-ultra przerobienia swojej repliki. Jednak ja mam do was pytanie, a mianowicie do graczy którzy duży wkład wprowadzają w realistykę. Otóż posiadam M1A1 firmy Snow Wolf, no cóż... ABS jest bardzo badziewny, i nie wygląda nawet w 20% fajnie... jednak to już nie problem bo znalazłem osobę robiącą drewniane okładziny, do każdej repliki ;) ( Info. PW ) Jednak mnie chodzi głównie o... baterie oraz... tiuning :) Posiadam 2 baterie, gównianą stockową 8,4 która była w komplecie, która chodzi beznadziejnie nawet naładowana na maksymalnym naładowaniu, oraz batke 9,6 1600 mAh ale się okazuje że ta jest za mocna... może zna ktoś ten problem ? Może Lipol ? I może zaproponuje mi ktoś "tiuning" ? Wymianę części itp. Bym był bardzo wdzięczny :) Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Postarzane drewno pięknie w Thompsonie wygląda . z Body raczej nic nie rób, a tuning wewnętrzny ? Znajdź temat na forum odnośnie tej repliki i poczytaj . Batka za mocna? Jeśli tam siedzą dobre zębatki to wymień kable na niskooporowe i ładuj tam lipola ;) Albo ta batk a która rzekomo jest za mocna Quote Link to post Share on other sites
Olymp Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Ok, dzięki za poradę :) Batka jest za mocna widać ze sprężyna nie nadąża, ale Lipola kupiłem, i mam nadzieje ze będzie ładnie mi działał ;) Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Ambitny temat a body jak i drewno postarzane być powinno, w takich kwestiach powinno się do*ebać do pieca :D Quote Link to post Share on other sites
Olymp Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Jaki tam ambitny :) Jam prosty człowiek jest, co lubi realizm i tyle :D Uwielbiam drewaniano-metalowe repliki, to podstawa każdego mojego zakupu, historycznej oczywiście, bo tak to M4 kupię i drewno nie potrzebne ;). Tylko teraz mam problem, jak ten tiuning zrobić by ładniutko chodził :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) King arms ostatnio wypuścił jakieś konwersje do thomsona klik.Powinieneś się tym też zainteresować :) . Teraz jeszcze tylko cygaro i garniaczek i możesz iść na strzelankę :) Edited May 29, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 no ta konwersja to piękna sprawa ;) Quote Link to post Share on other sites
Olymp Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 @nick Hehe... ja akurat 101 AD, więc w garniaczku trudno Naziolom dupys skopać :D I dziękówka za link ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts