Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pimp my Gun - czyli jak przerobić broń historyczną na bardziej realistyczną ?

Recommended Posts

Witam

Tak jak w temacie można by było pomyśleć że napisze artykuł dotyczący super-hiper-ultra przerobienia swojej repliki.

Jednak ja mam do was pytanie, a mianowicie do graczy którzy duży wkład wprowadzają w realistykę. Otóż posiadam M1A1 firmy Snow Wolf, no cóż...

ABS jest bardzo badziewny, i nie wygląda nawet w 20% fajnie... jednak to już nie problem bo znalazłem osobę robiącą drewniane okładziny, do każdej repliki ;)

( Info. PW )

Jednak mnie chodzi głównie o... baterie oraz... tiuning :)

Posiadam 2 baterie, gównianą stockową 8,4 która była w komplecie, która chodzi beznadziejnie nawet naładowana na maksymalnym naładowaniu, oraz batke 9,6 1600 mAh ale się okazuje że ta jest za mocna... może zna ktoś ten problem ? Może Lipol ?

I może zaproponuje mi ktoś "tiuning" ? Wymianę części itp.

Bym był bardzo wdzięczny :)

Postarzane drewno pięknie w Thompsonie wygląda . z Body raczej nic nie rób, a tuning wewnętrzny ? Znajdź temat na forum odnośnie tej repliki i poczytaj . Batka za mocna? Jeśli tam siedzą dobre zębatki to wymień kable na niskooporowe i ładuj tam lipola ;) Albo ta batk a która rzekomo jest za mocna

Jaki tam ambitny :)

Jam prosty człowiek jest, co lubi realizm i tyle :D

Uwielbiam drewaniano-metalowe repliki, to podstawa każdego mojego zakupu, historycznej oczywiście, bo tak to M4 kupię i drewno nie potrzebne ;).

Tylko teraz mam problem, jak ten tiuning zrobić by ładniutko chodził :)