butelka Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Witam Was! Czy mieliście możliwość może porównania wykonania zewnętrznego replik z serii M, ponieważ zastanawia mnie, która jest wykonana najlepiej. Moje typy to VFC, Systema, LST, Ares, ale sam posiadam tylko VFC, a chciałbym poznać Wasze doświadczenia i zdanie na ten temat, bo w może mi się przydać. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Wykonana... Trudno powiedzieć, ale najbardziej realistyczna jest Systema, z replik elektrycznych oczywiście. Mki od VFC, przynajmniej te, które ja widziałem, nie były jakieś szczególnie piękne. LST ludzie chwalą, w rękach nie miałem. G&P wg mnie ładnie się prezentują. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Najładniej wykonana? Ja bym obstawiał G&P albo King Armsa :). Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 OK, dzięki. W takim razie muszę sobie je zobaczyć przy jakiejś okazji. Mam nadzieję, że taka przyjdzie szybko. :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts