megabac Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Witam, Jestem w posiadaniu MP7 Galaxy. Pistolet ma objaw zerwanych zębów na tłoku (wiertarka) jednak wszystko w GB jest w najlepszym porządku. Dziwnym objawem jest obracający się cały silnik (zapewne to jest przyczyną). Nie mogę sobie poradzić z tą repliką i szukam osoby, która pomoże mi poskładać pistolet do kupy. Najlepiej z dolnego śląska bo łatwy dojazd ale ogarniętego maniaka z innego regionu też wysłucham lub replikę podeślę. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
vonHavel Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Możesz jakoś bardziej sprecyzować "obracający się cały silnik"...? Trochę nie kumam. Obraca się w koszu silnika czy coś? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 A zębatka silnikowa nie jest czasem zjechana?Może silnik nie jest w odpowiedniej pozycji wobec zębatki silnikowej,i się źle zazębia. Quote Link to post Share on other sites
megabac Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 Na zdjęciu powyżej widnieje zespół GB wraz z silnikiem. Teraz wyobraźcie sobie silnik, który po prostu cały się obraca. Nie wiem gdzie leży problem i potrzebuję raczej osoby, która będzie w stanie zajrzeć do tego 'na żywo' :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 (edited) Jeżeli nikt ci tu nie pomoże to napisz do jakiegoś forumowego magika.Z tego co wiem to z dolnego śląska jest AnR,a z górnego Lukira.Oni na pewno ci pomogą ;) Ja takiego gb w łapkach nie miałęm,więc ci nie pomogę ;) Edited May 25, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
mali Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Zabierz MP7 na Raszówkę i zobaczymy czy da się coś zrobić na miejscu. A jak nie to jestem ze Żmigrodu, więc masz blisko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts