Szoguniasty90 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Witam wszystkich forumowiczów? Zakładam temat bo nigdzie w necie nie mogę zaczerpnąć opinii użytkowników tego o to kolimatora. Nie wiem czy nikt tego nie kupuje czy co ale nigdzie o nim nie piszą. Chodzi o coś takiego: http://allegro.pl/celownik-kolim-walther-eps-3-w-i2373268886.html Jakby ktoś miał z czymś takim już wcześniej do czynienia to bardzo proszę o opinię czy warto coś takiego kupować i jak ogólnie sprzęcik się sprawuje. Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 To po prostu zestaw koli+magnifier, szukaj pod tym ostatnim hasłem. Quote Link to post Share on other sites
Szoguniasty90 Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Wiem co to jest... chodzi mi o to jak to się sprawuje i czy warto kupować bo cena dosyć niska. Quote Link to post Share on other sites
Havoc-eg Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Hmm... faktycznie cena interesująca, wychodzi w promocji taniej niż za odpowiedniki acm. Chętnie też się dowiedział bym się jak to się sprawuję. Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Hmm... faktycznie cena interesująca, wychodzi w promocji taniej niż za odpowiedniki acm. Chętnie też się dowiedział bym się jak to się sprawuję. jezu 500 zł to dobra cena ? taki zestaw skompletuje się raczej bez większego problemu za ok 300 zł magnifier (bez flipa na bok) to ok 240 zł + koli ok 100 zł taki z flipem kosztował jeśli dobrze pamiętem ok 330 zł Quote Link to post Share on other sites
Havoc-eg Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) Wiem że za zestaw all china made wyjdzie mniej. Interesuję mnie jakość tego zestawu bo może jest wart tego żeby dopłacić. Miałem aimpointa a.c.m. i wytrzymał 2 strzelanki (pewnie trafiłem na taki egzemplarz) wiec jestem sceptyczny do tanich koli, z drugiej strony mam kopie acog'a od walthera i trzyma już ponad 5 lat (od czasu do czasu tylko baterie zmieniam). Jak ktoś miał ten zestaw, macał, używał, etc. proszę o opinię. Temat został założony aby dowiedzieć się czegoś o tym konkretnym zestawie. Pozdrawiam. edit. wcześniej napisałem że wyjdzie taniej niż za odpowiedniki acm, fakt mój błąd nie sprawdziłem aktualnych cen. Edited May 29, 2012 by Havoc-eg Quote Link to post Share on other sites
Szoguniasty90 Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Znalazłem coś takiego: http://kolter.tv/STRZELECTWO/Wiatrowki_-_Karabinki/47,49,301,3,Celownik_kolimatorowy_WALTHER_EPS_3.aspx I wygląda dosyć ciekawie, tylko ta plamka w kolimatorze trochę zniechęca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts