Kubczyk Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Witam, A więc przejdę do sedna sprawy.Kupiłem wyżej wymienioną replikę i gdy wystrzelam cały magazynek,zawsze 2 kulki muszą zostać między magazynkiem a komorą lub jedna w komorze a jedna między.Kupiłem te magazynki:http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-low-cap/magazynek-low-cap-do-serii-g36-p-j.html Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 To jest w naturalne, występuje we wszystkich replikach aeg. Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Chyba, we wszystkich rodzajach magów? Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 A czy toto nie ma druma? Są magi, które podają wszystkie kulki, z doświadczenia - magi do P90 i czytałem coś o magach do SIGów G&G. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Chodzi mu pewnie o to, że jak wystrzela wszystkie kulki (w magazynku pusto) to wylatuje 1-2 kulki. To występuje normalnie. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Tak, to że zostają kulki między komorą, a magazynkiem to normalne. Quote Link to post Share on other sites
Kubczyk Posted May 26, 2012 Author Report Share Posted May 26, 2012 To dzięki panowie bo bardzo się obawiałem a tak mam druma ale wole standardowe magazynki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts