molenda Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Witam. Ciekawy jestem czy za swoją broń dostane jakąś ''snajperke''. Mam m16 w wersji viietnam od jg. Zmienione zostały m.in.: precka,silnik na golden eagle, gumka,i coś tam jeszcze. Mierzone 410 fps. Chodzi mi o to czy dostane za to snajperke z dobrym zasięgiem/celnością . Czy za to to bedzię snajperka ktora ma taki sam zasięg i celność jak m16 , bo jesli tak to nie ma sensu. Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Z podejściem "coś tam jeszcze" nie wyjdziesz przy takiej zamianie na dobre (albo ktoś inny) Powiedź dokładnie jaki to model, kiedy kupiony, jak długo używany, jakie są części w środku a może nawet zapodaj zdjęcie to jakoś Ci go oszacujemy ile może być wart. Jednak karabinu snajperskiego za nią nie dostaniesz raczej. Co najwyżej karabin z wymienioną lufą/gumką, sprężyną i może komorą oraz jakąś lunetką (niewielki koszt w porównaniu do wymiany reszty istotnych części) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Licz na coś w stylu mb01-03 od Wella. Quote Link to post Share on other sites
molenda Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 (edited) Ostatnio zmienione: - Spring na m110 nowy(narazie ma około 1k przebiegu), - Nowy stockowy tłok, - Nowy antireversal. - Precka 6.04 Systemy , - Gumka czarna guardera (około 1k przebiegu,tak samo jak tłok i spring), - Wzmocnione zębatki - Silnik Super power od golden eagle. Całość daje stabilne 410FPS (+/- 3fps) mierzone 2 dni temu na bażanciarni w Żorach. Szczelna replika, dopiero co po przeglądzie. w zestawie: - 1 magazynek Hi cap - 2 mid-capy - Ładowarka mikroprocesorowa - Batka 1950MaH 9,6V. Magi są krótkie,vietnamskie. Przez poprzedniego właściciela spiłowany upper receiver. Edited May 27, 2012 by molenda Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts