Atlas609 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Chciałbym wiedzieć czy polecacie te shotgun'y, a przy okazji abyście podali opinie: 1.Shotgun 9870 firmy GFC Guns. I UWAGA- Gdzie go można dostać, bo z tego co widzę jest niedostepny 2.Strzelba Super-90 Combat Shotgun - M56A firmy Double Eagle 3.Strzelba MP003 firmy AGM Dzięki wam. Najbardziej zależy mi na punkcie pierwszym =D Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że posiadam M56A ale wersję L, czyli Long. Ta jest krótsza. Strzela 3 kulkami na raz, zasięg jak na taką sprężynową replikę jest odpowiedni (według mnie). Posiadam trzy takie same repliki, żadne się jeszcze nie popsuła. Kulki podaje ładnie, ale trzeba shellsy nasmarować w środku. Wagowo jak i estetycznie jest na dobrym poziomie. Leży dobrze w rękach. Także mogę ją polecić, bo jest to dobry sprzęt za te pieniądze :-). No i oczywiście jest to moja opinia. Poczekaj na odpowiedzi bardziej doświadczonych osób. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts