dade Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witam, Planuję kupić sobie tą oto replikę http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=GP-AEG-742&search=special&rs=GP%20AEGs&catid=6&cat=273 . Nie mówcie o przesyłce, że drogo i w ogóle, bo mam kolega zamawia i to on płaci za przesyłkę, ja się tylko dołączam. No i chciałbym znać plusy i minusy tej repliki. Planuje w nią na razie włożyć preckę, nic innego nie wymieniać, czy coś jeszcze? Z góry dzięki, pozdrawiam! Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witam, Planuję kupić sobie tą oto replikę http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=GP-AEG-742&search=special&rs=GP%20AEGs&catid=6&cat=273 . Nie mówcie o przesyłce, że drogo i w ogóle, bo mam kolega zamawia i to on płaci za przesyłkę, ja się tylko dołączam. No i chciałbym znać plusy i minusy tej repliki. Planuje w nią na razie włożyć preckę, nic innego nie wymieniać, czy coś jeszcze? Z góry dzięki, pozdrawiam! Chcesz z tego zrobić snajperkę, czy to ma być do jakiejś stylizacji? Link to post Share on other sites
dade Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Snajperka, snajperka. ;) Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) Gumę jeszcze wymień na zieloną g&g/czarną systemę/przezroczystego guardera.Swoją drogą.Nie chcę ciebie zmartwić,ale replika jest out of stock. Edited May 29, 2012 by nicknitro Link to post Share on other sites
dade Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Poczekam aż będzie in stock :D Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Są dostępne w innym kolorze ;) Link to post Share on other sites
arend Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Poczekam aż będzie in stock :D To nim będzie dostępna to poczytaj czternaście tematów dotyczących tej repliki w działach tuningowym, snajperskim oraz replikach elektrycznych I klasy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts