davevaneast Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witam, ogólnie sprawa wygląda tak, że muszę wymienić cylinder w takowym gaziaku (od razu mówię, że chcę to zrobić sam). Byłbym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś by się pofatygował i napisał najważniejsze rzeczy, na które należy zwrócić uwagę. Nie pogardzę również instrukcjami :cool: . Narazie znalazłem tylko to - gdzie nr.20 to cylinder. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Ściągasz zamek, jesli to MEU to odkręcasz szczerbinkę, odkręcasz śrubę z tyłu, wyciągasz BBunit, wyjmujesz stary a wkładasz nowy cylinder, składasz z powrotem w odwrotnej kolejności. Quote Link to post Share on other sites
davevaneast Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 No dzięki, ale takie rzeczy to raczej są oczywiste. Bardziej chodziło mi to to czy mam cos uszczelniać itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts