ASW338 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Witam. Mam problem z zarejestrowaniem się na stronie taiwangun.com. Naciskam przycisk rejestracja wszystkie pola wypełniłem oprócz jednego "Nazwa" w "Danych dostawy produktów". SZYBKIE PYTANIE - proszę o SZYBKĄ ODPOWIEDŹ Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Hah, też miałem ten sam problem. Wpisałem tam imię i nazwisko - paczka bez problemów do mnie doszła :) Quote Link to post Share on other sites
ASW338 Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Aha. Takie buty. Dziękuje temat do zamknięcia :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 A gdzie tu pytanie? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Naciskam przycisk rejestracja wszystkie pola wypełniłem oprócz jednego "Nazwa" w "Danych dostawy produktów". Tu jest zawarte pytanie, autor nie wiedział co wpisać w polu "nazwa". W poście wyżej uzyskał odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts