Vaco Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Ja od siebie, ale tylko od siebie, bo nie wiem jak na to fachowcy spojrzą, mogę polecić sprężynowy pistolet Cyber Gun Colt HW. Dokładnie taki: http://www.cybergun.pl/colt-national-match-hw-pistolet-asg_339t.html Posiadam trzy takie same, udało mi się na Allegro swego czasu nówki kupić za 110 zł z wysyłką, więc była to swego rodzaju okazja. No i tak. Pistolet waży, czyli dobrze przy tym leży w dłoni, jest w miarę celny, posiada Hop-Up, blokady działają jak wszystkie trzy, magazynek jest metalowy, lufa, przyrządy celownicze także. Strzelam z niego do tarczy, nie katowałem go w piasku, ani w innych niekorzystnych warunkach, ale jeżeli będziesz miał okazję takowy nabyć po jakiejś okazyjnej cenie, to mogę go od siebie polecić. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Gratuluję Powała dostrzeżenia tego związku przyczynowo skutkowego... Lol. Jestem daleki od generalizowania, ale z mojej obserwacji takie związki są niestety częste. :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts