MareK1026 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Cześć! Co proponujecie założyć na głowę chodzi mi m.in : Czapka, arafatka, kominiarka itp. coś w tym stylu zebym dobrze się czuł i ogólnie żeby było dobrze. :) Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Nie potrzebnie zakładałeś temat, ale weź to co ci najbardziej pasuje. Na dobrą sprawe nie musisz brać nic prócz okularów czy gogli. Link to post Share on other sites
fusi Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Zależy co Ci pasuje... Czemu zadajecie takie dziwne pytania. Niektórzy lubią chodzić w czapkach z daszkiem inni nie, niektórzy lubią kominiarki inni nie. To jest twój wybór i my za Ciebie nie będziemy wybierać :D Najlepiej załóż wszystko jeśli chcesz dobrą ochronę :) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Arafatka i kominiarka według mnie dają minimalną ochronę, ale za to można się strasznie spocić. Edited June 1, 2012 by oski52 Link to post Share on other sites
Perski102 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Cześć! Co proponujecie założyć na głowę chodzi mi m.in : Czapka, arafatka, kominiarka itp. coś w tym stylu zebym dobrze się czuł i ogólnie żeby było dobrze. :) Żebyś się dobrze czuł i ogólnie żeby było dobrze , to polecam np. moherowy beret . Ale nie zapomnij o atestowanej ochronie oczy przede wszystkim . Link to post Share on other sites
Winiacz Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Cześć! Co proponujecie żebym sobie ugotował na obiad; ryż, ziemniaki czy makaron, ale tak żeby był szybko, smacznie i tanio, i ogólnie wykwintnie. :) A na temat. Biegasz jako talib - arafatka. Jesteś piękny z twarzy jak rozrzutnik gnoju - kominiarka. Jak ci zimno - czapka. Naprawdę, czy wybranie nakrycia głowy, to problem na tyle wielki, żeby się konsultować z użytkownikami forum? Link to post Share on other sites
fusi Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Widocznie tak :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts