Kudlatov Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Witam, oglądając ostatnio Demony wojny, i moją uwagę zwrócił pewien karabin, udało mi się go zidentyfikować był to Random-Hunter http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Radom-Hunter jest to karabin myśliwski, prawdopodobne jest aby trafił on do użytku WP? w filmie pojawia się kilkukrotnie. Co wy na to? Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Filmowa fikcja. Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Pirotechnik (Sławomir Maślanka) akurat miał coś takiego pod ręką, zaproponował reżyserowi, ten się zgodził i wszystko w temacie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kudlatov Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Czyli tak jak myślałem. Dzięki za pomoc. Ale muszę przyznać ze broń mi się spodobała, może kiedyś zrobię replikę customową :) nie wydaje się to zbyt trudne. Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Ciężko by było wpasować silnik w ten chwyt. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Wpisz w google Radom Hunter. Znajdziesz ogłoszenie z komisu gdzie ktoś sprzedawał takie kolby do ASG. Miały trochę inny kąt chwytu ale to szczegół. Quote Link to post Share on other sites
Kudlatov Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Jeżeli projekt się uda to będzie tak wyjątkowa replika że i tak nikt nie zauważy ze chwyt jest zbyt pionowo :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts