Frost_V Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Jak w temacie. Chciałem kupić stałą kolbę do m4 i przeciągnąć kable tylko nie wiem jak ;) Problem tkwi w tym że mam replikę z gripem CASV i w owym gripie nie mieści się żadna z baterii które posiadam. I jeszcze jedno pytanie czy do emki z kolbą składaną można w ogóle zamontować kolbę stałą ? Proszę o szybką odpowiedź! PoZdr Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Do emki z kolbą składaną można zamontować kolbę stałą. Quote Link to post Share on other sites
Frost_V Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 Ok dzięki za błyskawiczną odpowiedź ale jak te kable przeciągnąć ? Czy poradze sobie sam tak żeby nie rozwalić repliki ;) Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Musisz gb rozebrać i puścić kable na tył. Jak rozkręcisz to zobaczysz. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Musisz rozebrać całą replikę łącznie z gearboxem, potem inaczej ułożyć kable w gearboxie. Tutaj radzę Ci poszukać jakichś fotek lub filmików na youtube żebyś wiedział gdzie je ułożyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts