DJanos Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Witam serdecznie. Szukam dla siebie kamizelki modułowej najlepiej w kolorze oliwkowym. Zależy mi na tym aby kamizelka była jak najbardziej mobilna, lekka (będę miał panel administracyjny, 3 ładownice na magi do M4 i ewentualnie torba zrzutowa, z tyłu chciałem w przyszłości mieć camelbacka doczepianego do kamizelki). W tej chwili mam kazmizelkę mil-teca i nie podobają mi się odstające paski, nitki wychodzące, słaba jakośc materiałów i słaby zakres regulacji. Zależy mi na naprawdę bardzo dobrej jakości materiałów. Proszę o poropozycję konkretnych kamizelek. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 A szukać to się nie chce? Było SETKI razy na forum, jakie firmy są polecane... Quote Link to post Share on other sites
DJanos Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 Szukałem w wybranych wątkach ale nic nie znalazłem ciekawego dla siebie. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 SPECOPS, Miwo Lubliniec, Miwo Praszka, PSTG, Currahee, Flyye, tych firm jest od groma. Zawsze można zagadać do prywatnego krawca i poprosić o uszycie na wzór swojego widzimisię. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Kup sobie mały chest-rig. Przynajmniej nie będzie Ci ciążyć. Gdyby ktoś zdecydował się napisać książkę o wszystkich dostępnych kamizelkach, beltkitach, chestrigach i tym podobnych, to w chwili przystąpienia do pisania jego twórczość natychmiast byłaby nieaktualna. To jest temat bez dna. Jeśli masz milteca i samo rozwiązanie jest ok, to prawdopodobnie to podróba czegoś lepszego. Poszukaj oryginału, względnie lepszej kopiii. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts