PiterMaster1 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Witam, Jak wymienić/wyciągnąć selektor ognia w replice PJ M4? Pozdro Edited June 6, 2012 by PiterMaster1 Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 1. Wyciągasz GB (wszystkie związane z nim rzeczy) 2. Po prawej stronie korpusu masz zaślepkę na montowaną na kleju, wybij ją. Ja opieram o krawędź korpusu śrubokręt i wypycham ją. 3. Przez otwór po zaślepce widzisz śrubkę w selektorze, odkręcasz ją (tu uważaj żeby nie zgubić małej kuleczki która wypadnie). 4. Montujesz nowy selektor (nie zapomnij o kuleczce) 5. Wklejasz zaślepkę. 6. Montujesz GB. Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Wielkie dzięki Link to post Share on other sites
Touareg_ Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Wiem, że może zasłużę na nagrodę Złotego Szpadla, za odkopywanie tematu, ale: Gdzie ma przyjść ta kuleczka? Bo mi wypadła, i mam ją, także bym założył. Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Kuleczke montujesz pod sprezynka ktora wchodzi do dzwigni selektora. Tak aby kulka byla pomiedzy dzwignia selektora a body. Link to post Share on other sites
Recommended Posts