Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam ostatnio zastanawiam się nad kupnem markowej repliki.

Do dyspozycji mam ok 1500zł prosiłbym was o pomoc w doradzeniu która replika waszym zdaniem będzie odpowiednia. Zastanawiam się dokładnie nad seriami G36c lub M4/M16 chodzi tutaj zwłaszcza o producentów od których warto by zainwestować dla pomocy dodam że szukam takiej ok. 380fps wzwyż.

Proszę o taką podpowiedź ponieważ przeglądając różne strony sklepów trafiam na pełno ofert własnie tego typu niestety nie ma mi kto doradzić z otoczenia która z tych będzie najlepsza.

Z góry dziękuję .

PS: jeżeli istnieje już taki temat to przepraszam niestety nie znalazłem takowego albo po prostu przeoczyłem.

Edited by arend

Witam ostatnio zastanawiam się nad kupnem markowej repliki.

Do dyspozycji mam ok 1500zł prosiłbym was o pomoc w doradzeniu która replika waszym zdaniem będzie odpowiednia. Zastanawiam się dokładnie nad seriami G36c lub M4/M16 chodzi tutaj zwłaszcza o producentów od których warto by zainwestować dla pomocy dodam że szukam takiej ok. 380fps wzwyż.

Proszę o taką podpowiedź ponieważ przeglądając różne strony sklepów trafiam na pełno ofert własnie tego typu niestety nie ma mi kto doradzić z otoczenia która z tych będzie najlepsza.

Z góry dziękuję

PS: jeżeli istnieje już taki temat to przepraszam niestety nie znalazłem takowego albo po prostu przeoczyłem

Jeżeli M4/16 to najlepiej KWA albo G&P i jeszcze troche zostanie. Można zawsze kupić Cm.003 i iść w mocny tuning.

Guest gecko123

Jeżeli M4/16 to najlepiej KWA albo G&P i jeszcze troche zostanie. Można zawsze kupić Cm.003 i iść w mocny tuning.

+1

Obie te Mki mają koło 400 FPS w stocku, obie polecam tak samo, jak nie chcesz ekstremalnie tuningować to polecałbym G&P bardziej.

G&P jest o wiele lepiej wykonane niż KWA, ma duży potencjał tuningowy. Na szturm idealna jeśli nie jesteś efpeeso maniakiem.

Jedna część zdania zaprzecza drugiej.Mam rozumieć że KWA nie ma potencjału tuningowego?

Zawsze myślałem że jest na odwrót i że to KWA ma duży potencjał tuningowy.

Jak coś to w G36 Aresa masz taki patent,który umożliwia szybką wymianę sprężyny. Więc w polu możesz mieć powiedzmy ponad 400 jak sobie kupisz nową sprężynę,a jak wiesz,że gracie na budynkach to zmienić sprężynę na słabszą i mieć te 350fps. ;)