BAGNO Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ciekawy filmik który znalazłem na YT. http://www.youtube.com/watch?v=3LiT7N1ok8g AT4? pewnie więcej Rprgów nie mieli podłączonych do systemu treningowego. co myślicie? I tytuł oraz opis po rosyjsku? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ma ktoś może więcej informacji o tym systemie treningowym? Chętnie bym się o nim czegoś dowiedział. Quote Link to post Share on other sites
BAGNO Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 system nazywa się Multiple Integrated Laser Engagement System (MILES) tu trochę więcej bleble Quote Link to post Share on other sites
ADRniemadrzwi Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) co myślicie? I tytuł oraz opis po rosyjsku? Tutaj masz po angielsku i w lepszej jakości Edited June 10, 2012 by ADRniemadrzwi Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Moim idolem jest i tak pan, któremu zapaliły się spodnie. :wink: Quote Link to post Share on other sites
3siek Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Jak oni się ruszają o.O. Lecą na hurra do przodu, bez żadnych procedur osłaniania. Jeden drugiemu przebiega pod lufą, w ogóle jakiś typ wali na rambo z PKaśki. 1:15 gościu magazynka nie może zmienić... Siedzą w kupie nie trzymają sektorów. Czy to Polska armia, czy Ugandyjska ;O? No tak po prostu wygląd natarcie :) To nie jest jakiś patrol czy rozpoznanie, że oni będą ścisło trzymać te selektory. Kilku ubezpiecza, reszta napiernicza we wroga i biegnie. To jest kompania piechoty a nie komandosi, nie ma co się tutaj spodziewać jakiś wyszukanych akcji. Wiadomo były błędy, ale to jest do wyeliminowania wraz z większą ilością treningu. Ja tam widziałem ładne osłanianie i szturm, jak dla mnie to było nawet nieźle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts