toni8567689 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Cześć. Od paru miesięcy zastanawiałem się nad kupnem boczniaka. No i wybór padł na glocka 17. Na TM niestety mnie nie stać i muszę zadowolić się kopiami. Z tego co kojarzę Army jest kopią TM. Czy G17 Army to dobry wybór? Są też klocki ksc-kwa ale o nich są różne opinie. Co było by lepsze- Army czy KSC-KWA? A może jeszcze coś innego? Mogę kupić klocka Army z 2 magami, nieszczelnymi niestety. Co zrobić by je uszczelnić? Czy trzeba wymieniać zawory czy da się to zrobić jakoś inaczej? Jeśli zawory- to czy wiecie gdzie można je dostać?? Jakoś pacze i nie widzę dostępnych... -.- Dodam że będzie to moja 1. gazówka i jeszcze nie do końca wiem co i jak. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Tu jest temat o tej replice. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts