Galaxter Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Witam Kupiłem sobie Delta ring z G&P (stalowy) i założyłem go do mojej M-ki dokręciłem na maksa i chwyt przedni RIS mi nie chciał wskoczyć na miejsce a na starym Delta ringu wchodzi bez problemu, żeby zamontować ten chwyt musiałem muszkę zdemontować założyć chwyt i na końcu muszkę ale nie wchodzą piny/kołki i muszka trzyma sie na tylko "robaczku" który jest od spodu muszki. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu Edited June 12, 2012 by Galaxter Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 I niby jak Ci mam pomóc, co? Nie dałeś zdjęć, napisałeś to łamaną polszczyzną. Generalnie ogarnij się, pocykaj foty, podaj producenta repliki, po co kupowałeś ten od G&P, daj zdjęcia w jaki sposób nie pasuję. A samodzielnie weź suwmiarkę i pomierz delta ringi, zobacz gdzie nie są zgodne, staraj się jakoś zniwelować różnicę. Quote Link to post Share on other sites
C3lin Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Piny od muszki wchodzą zapewne w wypiłowane rowki na lufie zewnętrznej. Zrób takie same pilnikiem w nowym miejscu ułożenia muszki i piny wejdą. Ja tak miałem, gdy zakładałem chwyt MB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts