German_Gun_Fan Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Chodzi o to; http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_171&products_id=8647&name=FOSCO_-_Maska_-_Fan_Ventilation Chciałbym zrobić sobie urlop od większej realistyki i rozsądnego unikania kulek, pograć jak w speedball, sprawić sobie słabego AEGa i włazić pod kulki w budynkach. Będzie to fajna alternatywa aby poczuć się jak w grze komputerowej czy filmie ale niebezpieczeństwo rośnie. Ludzie mają repliki o sporej mocy. Teraz rodzi się pytanie- czy ta maska zagwarantuje bezpieczeństwo oczu i zębów? Kombinacje niskoprofilowych Bolli X800 i maski stalker nie sprawdziły się u mnie. Trzeba mi czegoś jednoczęsciowego i pewnie trzymającego się na głowie, nawet jak się przewrócę. Ten wiatraczek sprawdza się w niwelowaniu parowania? Quote Link to post Share on other sites
Phoesis Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Jak chcesz jakąś fajną maskę to polecam JT Flex 8 (genialna!), lub z tańszych Vents Helix (z szybką termalną). Co prawda nie mają wentylatorów, ale żadnej z nich nie udało mi się zaparować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts