milek12351 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Siema , mam pytanie . Moja replika to G36 (najdłuższa wersja [mg36]) i chciałbym do niej kupić nowy front ris ale nie wiem czy będzie pasował do mojej giety . Wiem że będzie o wiele krótsza i że będe musiał wymienić lufę ... ale chodzi mi o to czy włożę tam front risa . z góry dzięki aaaa no i tu jest link do front risa http://azteko.pl/front-ris-do-g36-oznaczeniami-p-245.html Quote Link to post Share on other sites
Kicha08 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Będzie pasowało na 100%. Sama nazwa sugeruje że ta część jest dedykowana do serii G36. Quote Link to post Share on other sites
milek12351 Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Będzie pasowało na 100%. Sama nazwa sugeruje że ta część jest dedykowana do serii G36. okok dzięki no to muszę zacząć zbierać na preckę i zewnętrzną bo inaczej to nie wejdzie :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Z tego co pamiętam, to i tak wszystkie repliki G36 bazują na wersji C, a pozostałe mają po prostu dokręcaną przedłużkę lufy zewnętrznej. Dobranie precyzyjnej lufy wewnętrznej to już nie problem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts