dade Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Witam, mam pytanie co do lunet, jedna z nich będzie siedziała na parasnajpie G3 od JG około 500FPS. Moi kandydaci: + http://allegro.pl/vmax2-luneta-leapers-3-9x32-ao-mildot-paralaksa-i2364867673.html + http://allegro.pl/luneta-celownicza-leapers-3-9x40-3-9x40-1-mildot-i2422649835.html + Delta Optical Entry 3x-9x Więc moje pytania warto dopłacać te 30 złoty pomiędzy pierwszymi dwoma kandydatami? Czy Delta dorównuje tym obu, skoro jest o 100zł tańsza? Są lepsi kandydaci w tym zakresie cenowym? Dziękuję i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Koleś zakładasz kolejny taki sam temat z rzędu... Nie możesz się w jednym zapytać?? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Delta Optical Entry ( w skrócie DOE) jest najlepszą niskobudżetową lunetą w kraju. I piszę to z całym przekonaniem. Jest przewidziana na niedrogie rekreacyjne modele wiatróweklub broń palną charakteryzującą się słabym odrzutem.Na asg jest idealna. Natomiast Delta Optical Classic (DOC) i te Lapersy optycznie są takie same jak DOE tyle że mają silniejsze mocowania (dla mocniejszych wiatrówek). I tak: Jeżeli szukasz lunety o przyzwoitej optyce (oczywiście budżetowej) bierz DOE, DOC lub Lapersa (niektóre Hawki są też przyzwoite, alle droższe). Jeżeli liczy się lans szukaj chińskich kopii Leupolda M4 lub M3 (ACM, Blog) ale na jskość ani optyki ani mechaniki liczyć nie możesz. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 To w takim razie biorę DOE! Dzięki wielkie! Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 A na przyszłość poszukaj. To co napisałem pisałem koło 10 razy w różnych miejscach. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 ok, ale jeszcze raz dzięki. ;) temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts