blackest Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Czołem, czy TEN akumulatorek będzie bez żadnych problemów pasował do repliki ak boya rk-03 ? Pozdro :) b. Quote Link to post Share on other sites
Macba888 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Według mnie powinien pasować bez problemu (patrząc na miejsce pod deklem w moim AKMie, a zakładam że jest podobne). Najlepiej sprawdź ile masz miejsca na baterie, (wymiary tego lipola to 200x18 - info ze strony gunfire) lub porównaj ją do swojej stockowej baterii (sprawdź o ile jest dłuższa itd,), jeśli nie będziesz miał pewności to najlepiej napisz do sklepu. Chyba że ktoś kto ma właśnie tą baterię lub inną odpowiadającą jej wymiarami podzieli się z tobą dokładnymi informacjami. Edited June 28, 2012 by Macba888 Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Mam podobną i pasuję. Quote Link to post Share on other sites
blackest Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 Zamówiony. Przejdę się do sklepu z repliką aby spasować. Jeśli pasować nie będzie, anuluję zamówienie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts