Alexanderexis Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Witam, Od dłuższego czasu poszukuję kolby do mp5, wykupiłem chyba wszystkie z komisu, ale żadna nie spełniała moich oczekiwań. Szukam kolby rozsuwanej do mp5 ca. Znalazłem nową kolbę, idealną. Niestety cena mnie mocno zniechęciła, więc z niej zrezygnowałem. Po przemyśleniach doszedłem do wniosku, żeby jednak ją kupić. Czy opłaca się tyle pieniędzy wydawać na kolbę? LINK Jeśli nie, ma ktoś jakieś namiary na rozsuwaną kolbę do mp5 ca? Szukam jeszcze chwytu przedniego też do mp5 ca (normalnego, bez latarek, risów itd.), ale też nigdzie ni ma. Bym był wdzięczny za wszelkie informacje i namiary. Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 A czym się te wszystkie kolby różniły od siebie, że żadna ci nie pasowała? Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Trudno powiedzieć... Albo były w stanie nie najlepszym, albo w ogóle nie właziły na mp5. A rozsuwanej CA jeszcze nie miałem okazji "wychaczyć". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts