Tymbark Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Witam , znalazłem wreszcie to czego szukałem od dawna. Ale mam kilka pytań: 1.Czy chińskie PCU ma zaniżoną rozmiarówkę ? 2.Zdziwiło mnie że wysyłka z chin jest bezpłatna - jak długo idzie? 3.Konto na E-bayu - ile muszę czekać na aktualizację konta ? link do aukcji - http://www.ebay.pl/itm/New-Airsoft-uniform-for-PCU-level-5-cutting-China-made-/221018520223?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item791795aefb#payId Quote Link to post Share on other sites
Rower Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 1. Tak. http://www.ebairsoft.com/level-jacket-pants-p-4330.html tutaj masz tabelke z rozmiarami. 2. Od tygodnia do dwóch. Maksimum trzech, ale to już z przyczyn w Polsce. ;-) 3. Nie wiem, ale na stronce też możesz zamówić :happy: Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 2. Nie jest za darmo, jest W CENIE. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Mam 202cm wzrostu,110kg wagi i ze 103 w pasie. Najwiekszy rozmiar mi podpasi? Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 ;) Największy rozmiar ma 92cm w talii i 108cm długości. Jak ty byś się chciał w to zmieścić? :D Aczkolwiek chodziły słuchy, że były spore rozbieżności w rozmiarówce. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 No to nie fajnie. Ogółem chodzi mi o samą bluzę/kurtkę ale brak środków na oryginał... Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Czyli cena razem z dostarczeniem do polski wynosi ok.227,66 zł tak ?Czy dobrze zrozumiałem ? Jak z odcieniem PCU chińskiego , jest dużo jaśniejszy ? Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jeśli nie będzie cła, to w takie kwocie powinieneś się zmieścić. Odcień, jak odcień - może się odrobinę różnić, ale bez przesady. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts