Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam!

Nie ukrywam że nie dawno zacząłem zabawę z Asg. Potrzebuje dobrej porady by nie kupić jakiegoś chinola.Poszukuje M4 (elektryk) z min. prędkością wylotową 400fps lub 390fps na kulkach 0,20g i szyną montażową oraz hop up oczywiście.Mile widziane full metal lub inne bardzo dobre materiały wykonania.Replika ma mieć możliwość tuningu oraz dużo części zamiennych.

Edited by hadesPL
Guest gecko123

G&P albo KWA. Pamiętaj, że do obu musisz dokupić baterię, najlepiej lipo i ładowarkę, najlepiej mikroprocesorową. Po więcej informacji odsyłam Cię do tematów o tych replikach.

To sobie dozbieraj do 1100zł i kup LMT Defender4 S.I.R ASG/KWA jedna z lepszych emek.

To jednak poczekam sobie I kupiĘ tak jak kolega napisał u góry.Mam jeszcze ponad rok do wstąpienia w szeregi odziału w mojim* mieście (niestety ja z grudnia) .

* zachowałem oryginalną pisownię. Arend

Edited by arend

To jednak poczekam sobie u kupie tak jak kolega napisał u góry.Mam jeszcze ponad rok do wstąpienia w szeregi odziału w mojim mieście (niestety ja z grudnia)

A nie chcesz może kupić jakiejś używanej M4 KWA ? Np. taka wymienić tylko sprężynę i jest git http://allegro.pl/kwa-lmt-defender-patrol-m4-asg-i2462716063.html :D Przemyśl może takie rozwiązanie. Pozdrawiam

A nie chcesz może kupić jakiejś używanej M4 KWA ? Np. taka wymienić tylko sprężynę i jest git http://allegro.pl/kwa-lmt-defender-patrol-m4-asg-i2462716063.html :D Przemyśl może takie rozwiązanie. Pozdrawiam

Czy to nie powinno być w komisie,bo widzę że ta sama emka co ty masz i rozumiem że ja sprzedajesz ale takie sprawy to tylko w komisie :P

Edited by otix96