Puloman Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Testowałem w specna arms sa-a05. Oraz w jakimś boyi. Ogólnie podaje przyjemnie :), żeby nie było :D. Większość osób jak widzę nie ma tego problemu co ja opisałem ;). Widzisz interesują Cię lowcapy :D, a my tutaj o mid-capach. Pisz pw żeby nie robić spamu to opiszę Ci kilka innych magów ;). Quote Link to post Share on other sites
Kubasan Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Siema, mam pytanie - czy ktoś wie/jest w stanie sprawdzić czy te magi ładnie podają włożone do Adaptera G36 - M4 (Czy to JG, czy BattleAxe?) :) Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Mam te magi.Kupione na Azteko.Czasem się zatną.Mają świetny wygląd i są bardzo lekkie. Używam ich w moim KWA.Najgorsze jest to, że nie można ich rozebrać Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 @qbis da się :D. Tutaj masz także temat o tych magach: http://forum.wmasg.pl/topic/146633-magazynki-pmag-od-beta-project/page__st__20 (może by jakiś mod te dwa tematy połączył?) U mnie tną się notorycznie. Ktoś coś poradzi? (nieważne jakie kulki PJ, G&G, Guarder) Na każdych bardzo źle. Średnio wchodzi 30-50 kulek więcej to pewna zacinka. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 A moje jak na razie miodzio. Może umyj swoje :D Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 (edited) Umyć? No to sprawdzę. Ale, że jak? Całe magi wrzucić i obmyć czy rozebrać? Bo biorę na poważnie tą propozycje jeśli chodzi o to zacinanie, ponieważ 3 zacinki na 100 kulek denerwuje. Myślałem o skróceniu sprężyny na początku. Edited October 11, 2014 by Puloman Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Rozbierz, wypucuj kanał i sprężynę. Tylko ani kropli silikonu nie dawaj, bo magazynek zacznie podawać, ale znowu hopup sobie odetniesz śliskimi kulkami. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Okej :). Biorę się do roboty. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Próbowałem. Weszło raz 60 kulek i więcej nie pchałem opróżniłem i za drugim razem weszło 40 i zacinka... @MrMCET Czy winą może być zbyt długa sprężyna? Bo w innych 4 magach (takie same) mam sprężyny ledwo wychodzące z kanaliku i ładnie można dobić do tych 90 kulek tam :P. Zdjęcie porównawcze Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Z jednej strony długa sprężyna wyciska kulki z większą siłą, więc zacinek powinno być mniej. Z drugiej długa sprężyna może się wykoślawiać w kanale i blokować sama siebie. Może podmień na krótką i przetestuj zanim zaczniesz ciąć. Skoro magazynek jest czysty, nie ma nadlewek czy innych wad, to możesz rzeczywiście to sprężyna. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Podmieniłem i sprawdziłem. Łapie 70-80 kulek bez zająknięcia. Czyli wina sprężyny. Zostaje cięcie. Myślę tak przyciąć, aby delikatnie wystawała z kanału. Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Chłopaki, mam dwa pytania: -Gdzie kupię te gumowe nakleejki na magi? -Gdzie kupię magpule do nich (mogą byc kopie)? Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Kopie uchwytów Magpul Ranger Plate do PMAG'ów są w cytadeliasg (coyote) i airsoftarmory (czarne). A te naklejki antypoślizgowe były niedawno na allegro (konto cytadeliasg), ale chyba ktoś wykupił, bo była tylko 1 szt. dostępna. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Można dorwać jeszcze gdzieś te magi? Nagle ze wszystkich sklepów je wymiotło, nawet w chinolandii (ebairsoft) ich nie mają. Poszedł jakiś rebrand, czy zniknęły z rynku? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 (edited) Są na cycadeli. Edit A nie, to jednak Emagi. W sumie to samo wewnętrznie. Emagi są po prostu gładkie na zewnątrz. Edited September 25, 2015 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Pmagi są na airsoftarmory tylko trochę drogo. http://www.airsoftarmory.pl/pl/p/Beta-Project-PMAG-M-75-kulek-black/1352 W cytadeli się pewnie wyprzedały, bo jakby nie patrzeć to dosyć chodliwy produkt, a mało sklepów go ma. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Cholera, to cena trochę skoczyła. Ciekaw jestem, czy przestali je produkować, bo na przykład na azteko w ogóle wyleciały z oferty, a nie raz uzupełniali ich stan. Emagi to i u skośnookich braci są ;) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Ostatnia nadzieja, ale tylko piaskowe zostały http://www.shootercbgear.com/product_info.php?products_id=8182 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts