Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Wie ktoś może gdzie są? Interesuje mnie wyłącznie wersja bez żadnych oznaczeń i do tego srebrna bądź dual tone. Jeśli takowej nie będzie może być czarna, przeszlifuje się na srebrno :P. Wiem, że takowe gdzieś są bo je widziałem ale teraz za Chiny Ludowe i Matkę Rosję odszukać nie mogę. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Co prawda sklepu nie znam,ale tutaj jakieś są klik Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Uncompany jest OK, jedyne co to uciążliwy system obliczania należności za wysyłkę (składasz zamówienie i oni dopiero się z Tobą kontaktują i podają kwotę). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Dziękuję Panom, tego dokładnie szukałem. I widzę, że przecena! Miodzio! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts