Rattuzi Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Witam, Poszukuję części do pistoletu G23 ( KJW ) Ponieważ poprzednią uszkodziłem co blokuje górną szynę. Słyszałem że można też kupić taką dzięki której będę mógł dołączyć tłumik, Bardzo proszę po podanie mi paru linków gdzie dokupię taką część, poprzednia była zrobiona z ABS-u i podczas rozkręcania przypadkowo odłamałem ważny fragment. Nie musi być koniecznie z ABS-u wolałbym nawet coś trwardszego. Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Z gwintem i pozdrowieniami: http://allegro.pl/lufa-z-gwintem-glock-23-34-kjw-i2463677750.html Quote Link to post Share on other sites
Rattuzi Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 (edited) A może frytki ( tłumik ) do tego ? :D Edited July 4, 2012 by Rattuzi Quote Link to post Share on other sites
Rattuzi Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Niestety nie wiem która to będzie ... Chodzi mi o to że są nie chcę tłumika większego od pistoletu. Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Rattuzi, masz ode mnie wiadomość w sprawie części Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Witam, Poszukuję części do pistoletu G23 ( KJW ) Ponieważ poprzednią uszkodziłem co blokuje górną szynę. Słyszałem że można też kupić taką dzięki której będę mógł dołączyć tłumik, Bardzo proszę po podanie mi paru linków gdzie dokupię taką część, poprzednia była zrobiona z ABS-u i podczas rozkręcania przypadkowo odłamałem ważny fragment. Nie musi być koniecznie z ABS-u wolałbym nawet coś trwardszego. Jeśli się nie mylę to tą lufę co podałeś to jest do Glocka 26 do TM :D ale mniejsza o to ta będzie pasować :D http://allegro.pl/lufa-z-gwintem-glock-23-34-kjw-i2463677750.html. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 To że masz MOŻLIWOŚĆ montażu tłumika, nie znaczy że musisz go montować... Weź tę z gwintem, i tyle. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Jeśli mogę się podłączyć, a widział ktoś sam metalowy zamek do Glocka 23F ? Edited July 4, 2012 by CerberBP Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Możę cię zasmucę ale kupiłem ostatnią sztukę tego zamka na ehobbyasia a ich już chyba nie produkują... Hmm na szczęście nie zasmucisz tak mocno, zawsze zostają dawcy z używek. I choć niemetalowy zamek mi nie przeszkadza i jest mniej gazo żerny to gdyby coś kiedyś trzeba było wymienić to stąd to pytanie. Nie mniej jednak jak by ktoś jakimś cudem namierzył źródło to prośba o info nawet na PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts