WszystkoZajęte Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Przedni chwyt powinien być tak delikatnie przekrzywiony względem reszty? :) Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Jak dla mnie, to jeszcze nie ma w nim nic zrobionego w kierunki AK-12. Dla mnie to jest dalej AK74 z innym tłumikiem i risami. Ale powodzenia, bacznie obserwuje Twoją budowę i jestem ciekaw jak wyjdzie :) Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Ak-12 będzie przypominać jak będzie kolba i pokrywa (a to bardzo,bardzo daleko), teraz zgadzam się z tobą w 99% ;) Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ja dopiero teraz trafiłem na ten wątek, ale stary...szacun bo robota idzie nieźle i naprawdę spora szansa że będzie to wyglądać jak AK 12, pomyślałeś o jakimś odjechanym sprzęcie pasującym do tego AK-12? Od siebie powiem że jeśli się tobie uda i wpadnie mi w łapki druga replika AK-74 to na twoją cześć zrobię AK-107! Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 Mam pytanko może ktoś kupuje ,,Strzał" w numerze 9/2012 jest coś o AK-12. Jak ktoś ma to prosiłbym o kontakt na PW ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts