batonekss Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Witam. Otóż dostałem dzisiaj swojego JG1338 i mam z nim problem. Instrukcja którą dostałem nie jest do tego konkretnego modelu (w internecie też nie ma) i jest okrojona. Być może jest to głupie pytanie a odpowiedź na nie jest banalne, ale nie doszedłem jeszcze w jaki sposób składa się kolbę oraz gdzie regulowany jest Hop-UP. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Radula Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Hop-Up prawdopodobnie masz za zamkiem. Jak przeładowujesz to ci się otwiera takie coś i to jest tam. P.S. Trochę napisałem nie ogarnięcie, ale jestem troszkę zmęczony sorry... Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Tej kolby się nie składa? Chyba że ci chodziło o wysunięcie jej :P, wtedy to przytrzymujesz na kolbie ten mały wystający czarny guzik (tak mi się wydaję, spróbuj). Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Instrukcja do każdego modelu G36 jest praktycznie taka sama ponieważ ta replika nie różni się tylko kolbą i chwytem przednim od innych modeli jeśli chodzi o obsługę. Czy to G36C czy G36K czy inne G36 ze stajni JG instrukcja zawsze będzie od C. ;) Quote Link to post Share on other sites
batonekss Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 hahaha kolbę się po prostu wydłuża i dlatego są podane 2 wymiary. Hop-Up jeśli to te pokrętło to jest pod zamkiem - ale niestety jest niewygodne w porównaniu do famasa kumpla. Chciałem zapytać jeszcze o dolną szynę. Chwyt pasuje do każej szyny oprócz dolnej - tam na początku są 2 "tory" grubsze i nie wiem jak zamontować taki chwyt na dolnej szynie. Liczę na Waszą pomoc, Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts