Udineze Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Witam! Mam pewien, można by to nazwać problem. Mianowicie, w ładownicy na dwa magazynki do G3 jest taka przedziałka, chciałbym się jej pozbyć ale nie mam pomysłu jak to zrobić, bez rozcinania przedziałki. Oto zdjęcia ładownicy: http://www.bundeswehr.pl/product-pol-137-Ladownica-flecktarn-na-dwa-magazynki-G3-oryginal-BW.html Ma ktoś może jakiś pomysł, czy muszę rozciąć przedziałkę w miejscu gdzie znajdują się zaczepki? Dodam że są tylko dwie, na lewej i prawej ściance po jednej. Myślę, że jak ktoś ma tą ładownicę to będzie wiedział o co chodzi. Edited July 5, 2012 by Udineze Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Musisz roznitować te wspomniane "zaczepki". Quote Link to post Share on other sites
Udineze Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Musisz roznitować te wspomniane "zaczepki". Czyli nie będzie trzeba tego nigdzie rozklejać itd? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Najprawdopodobniej nie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts