ithiliendefender123 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Witam. Orientuje się ktoś ile materiału potrzeba na: - bluzę taką jak kontraktowa (mniej więcej) - spodnie( jak wyżej) Bo widziałem gdzieś materiał tak, to znaczy w kamuflażu był to Rip stop za 9 pln za kawalek 150 cm na 100cm i cordura 25 chyba też takie wymiary. Opłaca się kupić taki materiał czy to nędzne będzie? Proszę o zamknięcie przez przypadek namnożyłem temat. Edited July 6, 2012 by ithiliendefender123 Quote Link to post Share on other sites
ithiliendefender123 Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Witam. Orientuje się ktoś ile materiału potrzeba na: - bluzę taką jak kontraktowa (mniej więcej) - spodnie( jak wyżej) Bo widziałem gdzieś materiał tak, to znaczy w kamuflażu był to Rip stop za 9 pln za kawalek 150 cm na 100cm i cordura 25 chyba też takie wymiary. Opłaca się kupić taki materiał czy to nędzne będzie? Witam. Orientuje się ktoś ile materiału potrzeba na: - bluzę taką jak kontraktowa (mniej więcej) - spodnie( jak wyżej) Bo widziałem gdzieś materiał tak, to znaczy w kamuflażu był to Rip stop za 9 pln za kawalek 150 cm na 100cm i cordura 25 chyba też takie wymiary. Opłaca się kupić taki materiał czy to nędzne będzie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts