Frezza Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Witam,kupiłem taki magazynek: http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-mid-cap/polimerowy-magazynek-na-120-kulek-do-serii-m4-coyote-acm.html Po włożeniu go do M16A3 od AGM'u wypada i nie podaje kulek. Co musiałbym przypiłować aby go dopasować do repliki? Niestety taiwangun.com podał jak go zmodyfikować dla P&J,Boyi oraz SRC. Liczę na pomocną odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Frezza Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 Odświeżam. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Na moje oko (oko, które nie widziało ani maga ani repliki) jeśli coś wypada to znaczy, że jest luz czyli przypiłowanie nic nie da - zwiększysz tylko luz. Musiałbyś coś dokleić. To tak na chłopski rozum. Edited July 7, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Owiń taśmą izolacyjną, powinno pomóc. Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Le izolka zawsze pomaga :wink: . IHMO to zaczep nie chwyta tej dziurki na magu, z boku. http://www.taiwangun.com/product_picture/full_size_marked/35beb1a33ac9904c38a22850240a2c0e.jpg Edited July 7, 2012 by komandoczołg Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Na moje oko (oko, które nie widziało ani maga ani repliki) jeśli coś wypada to znaczy, że jest luz czyli przypiłowanie nic nie da - zwiększysz tylko luz. Musiałbyś coś dokleić. To tak na chłopski rozum. A no na chłopski rozum,jeżeli mag wypada,to znaczy,że zaczep nie łapie tej dziury w magu,i trzeba ją odpowiednio do zaczepu maga dopasować(przypiłować).Zdejmij upper reciever,wyjmij komorę hop-up i zobacz jak go ten zaczep łapie.Weź też stockowy mag do łapy i zobacz jak tam ten otwór wygląda,ile od góry jest osadzony itd. Edited July 7, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
jazzriba Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Wydaje mi się, że powinieneś sprawdzić TO miejsce :) miałem podobny problem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts