Tomczak Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 witam, chciałbym się dowiedzieć jak tuningować replikę m40a1 wella (http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=24_36&products_id=495), czy da się zrobić coś, aby zwiększyć zasięg (niekoniecznie fps)? Tak do 800 złotych maksymalnie, czy lepiej już kupić coś innego za taką kwotę? Jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć, co byłoby dla mnie korzystniejsze. Z góry dziekuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Tomczak Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Vsr Tm M24 CA Nowa ciutke droższa L96 Warrior Do tuningu warto kupić używkę , bo i tak w więszości się ją patroszy . Ps z tej co podałeś nic nie zrobisz Quote Link to post Share on other sites
Tomczak Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 a do tych 800 złotych polecasz mi kupić elektryka, czy sprężynowego? ( nie musi być snajperka) Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Jak nie musi być snajperka to kup sobie AK Cymy od cm040 w góre albo Boyia SW jak cenisz lepsze wykonanie zewnętrzne niż wewnętrzne. Quote Link to post Share on other sites
Tomczak Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 A naprawde nie dało by się poprawić osiągów tego m40a1? Jeżeli ktoś myśli, że się da, to proszę o pomysły, porobił bym przy tym coś i oddał młodszemu bratu, żeby się strzelać nauczył, tylko dobrze by było gdyby to strzelało celnie na około 25-30 metrów, no chyba że cudów nie ma... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts