pl123 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Po pół roku użytkowania kałacha pojawił się problem, żę broń nie strzela. Przeczyściłem wyciorem lufę i okazało się żę nie ma tam żadnej zbłąkanej kulki. Słyszałem , że w tej replice jest słaby stockowy akumulator. Czy kupno nowego akumulatora rozwiąże sprawe? Quote Link to post Share on other sites
strzelec5 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Ale replika kręci? tzn. czy jak naciśniesz na spust to strzela, tylko kulki nie wylatują, czy może po naciśnięciu spustu następuje cisza? Jeśli ta druga sytuacja (tak zrozumiałem z twojej wypowiedzi), to po cholerę czyściłeś lufę?! Opisz dokładniej co się dzieje z zabawką. Quote Link to post Share on other sites
pl123 Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Po naciśnięciu spustu następuje cisza. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Po co zakładasz drugi, taki sam temat skoro w pierwszym uzyskałeś jakąś odpowiedź 20 minut wcześniej? Jak masz możliwość to sprawdź swoją baterie w innej replice i na odwrót - podepnij inną baterię do swojej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Cetizier Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Albo go rozkręć z pomocą tutoriala na YouTube, i zobacz co się dzieje w środku, albo oddaj go do serwisu jak ostatnia lama. Ofc. jeśli trick z bateria nie da żadnych efektów. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Albo go rozkręć z pomocą tutoriala na YouTube, i zobacz co się dzieje w środku, albo oddaj go do serwisu jak ostatnia lama. Ofc. jeśli trick z bateria nie da żadnych efektów. Nie widzę niczego "lamerskiego" w oddawaniu replik do serwisu, choć nie wiem, może w swoich książkach fantasy wyczytałeś co innego. Czasem lepiej dać to komuś, kto się na tym zna, niż samemu rozpieprzyć do końca. A w okolicy powinna być co najmniej jedna taka osoba (nie liczę serwisów przy sklepach, lubią dymać ludzi na cenach). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts