isenseven Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Witam, prosze o pomoc w wyborze pierwszej broni ASG ;d Moj budzet wynosi + - 400zł. W oko wpadła mi ta oto bron, ale niewiem czy w tej kategorii cenowej bedzie to najlepszy wybor http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=22_31&products_id=463 Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 (edited) Tak.Ta replika to dobry wybór.W tej cenie polecane jeszcze są cm028 i g36 jg.Kałachy jg też są ok. Edited July 8, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
kovoko Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Jak byś chciał trochę zaoszczędzić to dobrym wyborem jest CM.028A za 350 zł. Jak kupisz na taiwangun to za punkty jeszcze weźmiesz sobie kulki. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 (edited) Tak.Ta replika to dobry wybór.W tej cenie polecane jeszcze są cm028 i g36 jg.Kałachy jg też są ok. Potwierdzam, choć nie lubię "kałachów". Osobiście byłbym za MP5SD6. Niestety ceny ulubionej przeze mnie "giety" przekraczają Twój budżet. Edited July 8, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
isenseven Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 (edited) już nic ;d Edited July 8, 2012 by isenseven Quote Link to post Share on other sites
isenseven Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Jeszcze jednak jedno pytanie ;d Zastanawia mnie nazwa na zbrojowni tej broni http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=463, nie powinno byc przypadkiem MP5 zamiast PM5 ? Quote Link to post Share on other sites
isenseven Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Przepraszam za spam, ale nie moge edytowac juz postu. Znalazlem jescze jeden model MP5 od cymy i zastanawiam sie czy nie bedzie to lepszy wybor http://www.taniemilitaria.pl/mp5a5-cm027j-p-301.html ? Quote Link to post Share on other sites
Jackobik Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Nie, to będzie dużo gorszy wybór. Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Ja na twoim miejscu bym na komisie poszukał , za taką cenę złapiesz na pewno cm0.28 i starczy Ci kasy na preckę ;) Quote Link to post Share on other sites
Bratek193 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Ja na twoim miejscu bym na komisie poszukał , za taką cenę złapiesz na pewno cm0.28 i starczy Ci kasy na preckę ;) Tylko jak początkujący kupi używkę od niesprawdzonej osoby która nie wiadomo w jaki sposób użytkowała replikę oraz o nią niedbała może się przejechać. Jeśli się coś zepsuje używce a nasz początkujący adept airsoftu nie ma znajomych obytych w grzebaniu w replikach to co zrobi? Kupując nówkę nie musimy się o to martwić, mamy na dodatek gwarancję która chroni nas w jakiś sposób nad awariami i będziemy mogli spać spokojnie. Te Mp5 od Jg które już wcześniej było wspominane przez innych forumowiczów to dobry wybór jak na początek. Pozdrawiam. Mam nadzieje, że w jakiś sposób pomogłem :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts